1. Mijn gift

Ik schenk éénmalig

of

Ik schenk maandelijks

Ik word Vriend van de Stichting

EEN GIFT DOEN. WAAROM?

Belgie telt jaarlijks meer dan 65.000 nieuwe gevallen van kanker. Helaas groeit dit cijfer, waardoor kanker de tweede meest belankrijke doodsoorzaak van Belgie is. Maar er is hoop: in 1960 bedroeg het 5-jaars overlevingspercentage slechts 40%. Tegenwoordig is dit meer dan 70%. En dit is enkel mogelijk dankzij u.

Wist u dat u ook recht heeft op belastingvermindering?
  • Bent u een particulier? Schenkt u 40 euro of meer op jaarbasis aan Stichting tegen Kanker, dan ontvangt u van ons een fiscaal attest dat u recht geeft op een belastingvermindering tot 45%.
  • Bent u een bedrijf? Een gift doen namens een bedrijf houdt een fiscale aftrekbare uitgave van uw inkomen in, indien het totaal van uw giften niet meer dan 5% van het belastbare inkomen of €500.000 bedraagt.
U ontvangt automatisch een attest in het eerste trimester van het boekjaar na uw giften.

Opgelet, de fiscale aftrekbaarheid is niet beschikbaar bij de uitbetaling van een product van fondswerving, een actie, een aankoop of een deelname aan onze Tombola. Is dit toch het geval? Gelieve dan het vinkje "Ik wens geen fiscal attest" aan te vinken.

U, wij en de onderzoekers blijven levens redden.

2. Mijn gegevens

* Verplichte velden (deze gegevens zijn noodzakelijk om van uw fiscale aftrek te kunnen genieten)

PRIVACY

De persoonlijke gegevens die u ons meedeelt, worden door Stichting tegen Kanker - Leuvensesteenweg 479, 1030 Brussel -, bewaard in een of meerdere databases met het oog op het beheer van haar activiteiten. Wij verkopen de contactgegevens van onze donateurs nooit aan derden.

U kunt uw persoonlijke gegevens, die in ons bezit zijn, te allen tijde raadplegen, wijzigen of verwijderen, in overeenstemming met de wet op bescherming van pricay door contact op te nemen met onze donateursdienst via telefoon op 02 743 37 45 of donateurs@stichtingtegenkanker.be 

Beleid van gegevensbescherming

Gebruiksvoorwaarden

Cookiebeleid

3. Mijn betaling

Zeer veilige betalingen met behulp van de 256-bit SSL-coderingsmethode, de hoogste beveiligingsstandaard.

Kies uw betalingswijze

Ik betaal met mijn bankapp

Ik betaal met overschrijving

UW GIFT IN ALLE TRANSPARENTIE

  • Stichting tegen Kanker is lid van VEF (Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving).
  • De bankrekeningen van de Stichting tegen Kanker worden gecontroleerd en goedgekeurd door een professioneel auditkantoor (Ernst & Young).
  • Indien u informatie wenst over de manier waarop uw gift gebruikt wordt of vragen hebt over de andere onderwerpen in verban met giften aan de Stichting, nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze donateursdienst, via email donateurs@stichtingtegenkanker.be of via telefoon 02 743 37 45.
  • Of raadpleeg onze rubriek met meest gestelde vragen.
  • Uw betalingen worden beveiligd dankzij onze partner Ogone.
  • Lukt het niet om uw gift online uit te voeren? Onze donateursdienst kan u daarbij helpen.
  • Neem contact met ons op via 02 743 37 45. Of plaats uw gift op ons rekeningnummer BE45 0000 0000 8989 (BIC: GEBABEBB)