1. Mijn gift

Ik schenk éénmalig

of

Ik schenk maandelijks

Ik word Vriend van de Stichting

WAAROM KIEZEN VOOR ONS

Het wetenschappelijk onderzoek steunen met een gift aan Stichting tegen Kanker is de beste manier om de opmars van kanker tegen te gaan en ervoor te zorgen dat we op een dag niemand meer aan kanker verliezen. 
 
  • Je investeert in de meest beloftevolle onderzoeksprojecten van onze beste onderzoekers. Je stelt ze in staat om tot baanbrekende oplossingen te komen. 

  • Je gift is in goede handen. Stichting tegen Kanker speelt als onafhankelijke nationale organisatie al sinds 1924 een vooraanstaande rol in de kankerbestrijding in België. De financiering van het kankeronderzoek is onze specialisatie. 

  • Dankzij jouw steun overleven steeds meer mensen kanker en kunnen steeds meer mensen ook mét kanker nog een goed leven leiden. 

2. Mijn gegevens

* Verplichte velden (deze gegevens zijn noodzakelijk om van uw fiscale aftrek te kunnen genieten)

GEVEN IN EENVOUD EN VERTROUWEN

Stichting tegen Kanker zorgt voor jouw fiscaal attest

Als particulier heb je recht op een fiscaal attest, zodra je op jaarbasis 40 euro of meer schenkt aan Stichting tegen Kanker. Met dit attest krijg je tot 45 % van je gift terug als belastingvermindering. Een gift in naam van een bedrijf is een fiscaal aftrekbare uitgave, indien het totaal van je giften niet meer dan 5 % van je belastbare inkomen inhoudt of niet hoger is dan € 500.000. Deze fiscale voordelen gelden enkel voor persoonlijke giften; niet voor aankopen, collectes, tombola’s ... 

Stichting tegen Kanker is lid van de Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving (RE-EF vzw).

De rekeningen van Stichting tegen Kanker worden gecontroleerd door een extern en onafhankelijk auditkantoor

3. Mijn betaling

Zeer veilige betalingen met behulp van de 256-bit SSL-coderingsmethode, de hoogste beveiligingsstandaard.

Kies uw betalingswijze

Ik betaal met mijn bankapp

Ik betaal met overschrijving

WIJ GEVEN OM JE PRIVE-GEGEVENS

De gegevens die je, in het kader van een gift, deelt met Stichting tegen Kanker worden beveiligd bewaard in een centrale database. Een volledig overzicht van welke gegevens wij bewaren en wat wij ermee doen, lees je in ons privacybeleid.   

Om je gegevens in te kijken, aan te passen of te laten verwijderen kun je terecht bij onze Dienst Donateurs op donateurs@stichtingtegenkanker.be of 02 736 99 99. 

IBAN: BE45 0000 0000 8989 

BIC: GEBABEBB